Sunday, January 20, 2013

my E-day preparation part 1

1) Cincin Tunang  .............. in progress - 50%
(tunggu incik ali kasi green light , so far aku dok mengusha design yang cantik2)

2) Barang-barang Hantaran ............. not yet

(xde idea nak beli ape)

3) Baju Tunang............ 50%

(dah jmpe, early feb kasi deposit)


4) Caterer ....................not yet

(parents yg carik, hehehe)

5) Pelamin Mini ................in progress -30%

(so far, dah jumpe yang berkenan, tp tatau la wed. planner tuh boley buatkan ke takk..boley kot???)

6) Photographer.........not yet

(still mencari2 dengan harga yang berpatutan!!)

7) Make up .............not yet



8) Hand Bouquet .......not yet

(tak past ink sewa atau beli atau D.I.Y)

9)Door Gift ……DONE!!!!

10)Candy Buffet & Choc Fountain…….  In progress -50%
(dah jumpe yang menambat hati, dah book,tgu owner shop respond)

11)Cat umah ……..NOT YET
(ni yang paling lemah ni….so far da diskus ngn mama, tapi masih belum ade kesimpulan)

kot2 kl ade eader yg nk tlg rekemen kn pape..mari2....

dah pening......;(

No comments: