Thursday, April 4, 2013

E-Day : Props

yeAayyyyy...sampai jugak props yg di order.... beli online jek...
service kedai ni tip topp jugakk...cepat jugakla sampai..memula ingat nk ambk by hand je sebab da dekat.tp rase better pos je kt opis sebab takot nk drive malam2 g ambk kt rumah die.hehee...murah je... sebatang RM3.00. .so order 10props n postage RM6. Props kite sendiri yg customize. ....

boley order thu facebook : https://www.facebook.com/nadyahennadesign .. kalo nk COD kat kem sungai besi @ Taman Desa Tasik Sungai Besi ... cepat service nye...bank in selasa..kamis dah dpt brg......alhamdullilah.. moga semua nye di permudahkan dan berjalan lancar seperti yang di rancang..amin....:)

5 comments:

Nicaa said...

waaa... congrats nak btunang dah :)

NinaAz said...

Byknya propsss ♥

Princess Feyqa said...

wahh mcm chantek je! boleh tempah utk kahwin ni, dh mls la nk DIY huhu

"bella Chentaku" said...

Nica : tengkiuuuu...:)
NinaAz:hehehe....
Princess : tempahh jangan tak tempahh!! murah pulak tuhh

khadijah said...

cantik je dija masa kahwin aritu diy je.. print pastu tampal tak la secantik orang buat :)