Wednesday, April 3, 2013

klinik gigi dr zarin, ampang : Harga Rawatan

hai reader n blogger...disebabkan byk yg hit tentang klinik gigi dr zarin; tibe tibe rasa nk buat entry pasal klinik ni...tempoh ari semasa dok menunggu giliran....aku ambk gambar harga rawatan gigi di klinik gigi dr zarin ni...moga biley jadik sumber rujukan anda semua ya....
mudah je nk ke klinik tu...dr bukit jalil ambik mr2 sampai la jumpe jalan bunga raya.kemudian ambik jalan bunga raya,turun bawah ambik kanan..terus je sampai jumpe simpang tiga.lepad tu ambik 2nd simpang kanan..jem sikit jt simpang tu sebab ade pasar cina selalu kt situ.kemudian terus sampai jumpe simpang tiga ade traffi light.ambik kanan semula...dan toleh sebelah kanan anda ade 7e..die sebelah 7eleven tp tingkat satu taw..ade sign board :Klinik Gigi Dr Zarin. ..selamat berawatan wahai kalian semua..agak murah jugak rawatan disini termasuklah braces.hehehee 

10 comments:

withlove_fatin said...

murahnyeeeee...!!! ngat nk cuci gigi...tehee~tp cm dah x sempat je..hehe!

azwa ketot said...

Kalau braces untuk gigi atas je berapa yea ?

"bella Chentaku" said...

azwa: xpasti la azwa,,sebab kite buat atas bawah.. rm4300 total

Time Traveller said...

Harga dia murah macam hospital kerajaan.. boleh try la ni
thanks rakan blogger..

ahmad nazrin ahyien said...

kalau nak buat braces brape ye...n downpayment n monthly brape boleh tahu x.??

"bella Chentaku" said...

sy buat november 2012-rm4250(deposit rm500,xray,cabot gg).every month payment minimum rm100 je..

Miss Ungu said...

Kak "bella Chentaku" klu skunk nk pasang braces harga yg sama jgak ke?

Miss Ungu said...

Kak"bella Chentaku" klu skunk harga pon masih sama atau dh naek..

"bella Chentaku" said...

miss ungu: rase nye tahun 2014 ni harge da naik..aritu dengar starting 4.5k..deposit 750..minimum bulanan 150

Pumpkin Pie said...

Hi,
blog walking sebab cari dentist area ampang .. thanks for your info.. =)