Wednesday, April 17, 2013

Chop N Steak Seri Kembangan

yeayyhaaaaaaaaaaa.... berjaya jugak akhir nye aku menjejak kaki makan disini.. tatau pulok dekat gile ngn rumah n opis... hehe
mlm tadi, tetibe rase mcm nk makan western, call la incik hati, beliau kasi green light..
 yeayyy!!!!
balik keje kol 11 pm, then terus ke Chop N Steak Seri Kembangan, ade org kate Chop N Steak Serdang, dua dua pon boley
senang je nk ke arah nye... kalo dr bukit jalil tuh....
from : bukit jalil
kemudian ambk jalan nk ke south plaza
lepas tuh pilih sign board ke seri serdang.. lepas tuh nt 
akan ade roundboard
dr roundboard tuh die pukul 12
tepi jalan da nampak
cume ade pokok2 , ranting2, daun2,
sukar sikit nk tgok..
aku n incik hati 2 kali round , roundboard tuh
parking? senang sgt...dan banyak
kedai ni bukak 5pm until 2am
menu kitorang : fruit juice ( durian belanda) , Cold Drink (bandung) , LAmb Chop , Burger Set
For ur information, harge kt sini, berpatutan.. murah laa
n kedai die pon cantik...
dari dalam mcm ala2 cowboy gitu..
so, i rekomen laa
koranng2 try makan kat
Chop N Steak ...
Contact Number : 0193357373 , 0133303232
Air die murah2, paling mahal pon RM2.50 ( iaitu Fruit Juice)
air paling murah RM1.00 (xingat air ape)
Bekas air besar jugak laa.. lupe nk snap
Harap2, one day dpt bwk fmly kt kampung makan sini, hehe....
makkk ayahhh mari la dtg keyel...!!




Saturday, April 6, 2013

E-Day : Hantaran

Alhamdullilah...settle sudah mengubah hantaran..syukur.. daku dikelilingi oleh saudara mara dan sahabat handai yang baik hati.time kasih kepada srmua yg memberi dulang hantaran dan lain2.heheheheee...wiken ni ke rumah untie d pajam...beliau tlg mgubahkan hantaran ku..syukur..settle semua...hehee..thanks jugak pada wani,opismate kerna memberi pinjam dulang..hhehee..thanks pada mak ude ku kerna tolong mgubah hantaran ku dan kasi tepak+alas+bunga kristal = i love uols.....tunggu masa je skung.moga semua bejalan lncar hentaknya.amin..... doa kn sy ye kawan2!! dah mcm nk nikah pulakk rase nyee..heheheeee

Thursday, April 4, 2013

E-Day : Props

yeAayyyyy...sampai jugak props yg di order.... beli online jek...
service kedai ni tip topp jugakk...cepat jugakla sampai..memula ingat nk ambk by hand je sebab da dekat.tp rase better pos je kt opis sebab takot nk drive malam2 g ambk kt rumah die.hehee...murah je... sebatang RM3.00. .so order 10props n postage RM6. Props kite sendiri yg customize. ....

boley order thu facebook : https://www.facebook.com/nadyahennadesign .. kalo nk COD kat kem sungai besi @ Taman Desa Tasik Sungai Besi ... cepat service nye...bank in selasa..kamis dah dpt brg......alhamdullilah.. moga semua nye di permudahkan dan berjalan lancar seperti yang di rancang..amin....:)

Wednesday, April 3, 2013

klinik gigi dr zarin, ampang : Harga Rawatan

hai reader n blogger...disebabkan byk yg hit tentang klinik gigi dr zarin; tibe tibe rasa nk buat entry pasal klinik ni...tempoh ari semasa dok menunggu giliran....aku ambk gambar harga rawatan gigi di klinik gigi dr zarin ni...moga biley jadik sumber rujukan anda semua ya....
mudah je nk ke klinik tu...dr bukit jalil ambik mr2 sampai la jumpe jalan bunga raya.kemudian ambik jalan bunga raya,turun bawah ambik kanan..terus je sampai jumpe simpang tiga.lepad tu ambik 2nd simpang kanan..jem sikit jt simpang tu sebab ade pasar cina selalu kt situ.kemudian terus sampai jumpe simpang tiga ade traffi light.ambik kanan semula...dan toleh sebelah kanan anda ade 7e..die sebelah 7eleven tp tingkat satu taw..ade sign board :Klinik Gigi Dr Zarin. ..selamat berawatan wahai kalian semua..agak murah jugak rawatan disini termasuklah braces.hehehee 

Tuesday, April 2, 2013

Semak Keputusan Online Permohonan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M)

Salam satu MAlaysia!!

Taniah kepada yang berjaya menerima Bantuan Rakyat 1Malaysia(BRIM)...
Kepada mereka yang belom lagi tahu tentang status mereka...
Nak semak online memang tiada lagi tetapi korang boley emel and tanya kan status
emel kepada :

br1m2@treasury.gov.my

sila kemuka kan:

nama penuh :
Nombor Kad Pengenalan :

Pemohon juga boleh membuat semakan secara onlinde dengan menghubungi Talian Hotline Kementerian Kewangan Malaysia, 1-800-222-500 dan Lembaga Hasik Dalam Negeri (LHDN), 1-300-88-3010, mulai 16 Januari 2012 dari jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang pada setiap hari bekerja. 

Bagi yang berjaya, taniah dan gunakan lah dengan sebaiknya..:)