Wednesday, February 27, 2013

hantaran : kedai bunga vivian chow kit yg murah n mesra

D.I.M. = DO IT MYSELF... hehehee

tetibe je hati ni rasa mcm nk do sumthg by my own....
konon2 arituh nk tlg gubah kan incik hati hantaran beliau..pas2 tibe2 xjdik..sebab xnk hambik risiko...nt mate ktr pndg cntik..mate org lain x... hehe

so las wek, ktrg g chow kit... kedai bungan vivian ... yg gile glamer for B2B ni..
aku dok google before ni akhir nye kesana jugak....

nak kate senang tuh susah skit la..sebab itu pon ikot naluri hati incik hati...
alhamdullilah ...sepanjang hari tuh di permudahkan segalanya..parking pon senang...jem pon kurang....jmpe kedai..xsesat...

so pada sape2 yg nk crik kedai bunga vivian ni, die memang betol2 dlm...DALAM PASAR chow kit tuh...1st lepas parking kete, crik balai polis..depan balai polis tuh memang pasar chow kit...so korang masuk la dlm pasar tuh....

kedai die kecik je...dah masuk tuh kene taye org jugak....sebab dlm tuh byk jugak kedai bunga yg lain (xla berape nk byk) hehe

pas2...untie kedai tuh terus tunjuk simpang yg kene aku lalui..

smpai2 je aku tgok ade ramai org tgh plh2 bunga...n aku rase tu kot kedai vivian nye..since memang femes skung.. sebab murah n mesra...

dan .................... taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

betol la..smpai2 je..toleh atas ..nk tgok name kedai betoi x.. hehe

mase dok pilih2 bunga memang xdpt nk tangkap lg cmner la bentok hantran incik hati ni ha...
pas2 pekerja die tlg gubah kan 1 dulang....ok2.. br napak.. hehe

ikot kan hati time tuh mcm nk je mtk die gubah kan semua.. hehe

so.. pade yg dok area2 keyel ni...g la crik barang2 untuk gubahan hantaran di chow kit..selain kedai vivian byk jugak kedai hantran yg lain ......

wish uols.. gud luck !!

No comments: