Monday, January 14, 2013

mY E-DaY Preparation

pening! sakit mate! pedih mate!
sebabnye tengook pc lame2.. hehe

so far...xjumpe lagi goodies,baju tunang yang menambat hati..pening lah...

i ade 3 months dari sekarang...wahhh gawat2!!!

konon2nye nak D.I.Y je.. tapi macam xsempat je..hehh he he hee
aku ni memang bz memanjang jek.. tah bile nak free nye tah..

okay okay okaayyyy... ni antara check list my E-Day nanti ......


1) Cincin Tunang  .............. in progress - 50%

(tunggu incik ali kasi green light , so far aku dok mengusha design yang cantik2)

2) Barang-barang Hantaran ............. not yet

(xde idea nak beli ape)

3) Baju Tunang............ not yet

(masih belum jumpa yang menambat hati!)

4) Caterer ....................not yet

(parents yg carik, hehehe)

5) Pelamin Mini ................in progress -30%

(so far, dah jumpe yang berkenan, tp tatau la wed. planner tuh boley buatkan ke takk..boley kot???)

6) Photographer.........not yet

(still mencari2 dengan harga yang berpatutan!!)

7) Make up .............not yet

(nak salima make-up artis, masalah nya tarikh xkonpem betol,cmner nk book!!!)

8) Hand Bouquet .......not yet

(tak past ink sewa atau beli atau D.I.Y)

9)Door Gift …….not yet
(masih lagi mencari yang berpatutan)

10)Candy Buffet & Choc Fountain…….  In progress -10%
(dah jumpe yang menambat hati, belom book lagi)

11)Cat umah ……..NOT YET
(ni yang paling lemah ni….so far da diskus ngn mama, tapi masih belum ade kesimpulan)

Okaylah..ni lah preparation seingat aku skung ni… naik juling mate dok ngusha baju tunang, hantaran n bla2… pening!!

No comments: