Friday, March 1, 2013

E-day : Incomplete Things

Assalamualaikum reader and blogger2 sekalian.....
terima ksih kerana sudi menyingah kat blog saye ni ha
sejak menjak ni suke sangat bace B2B puye blog...pastu i terus jadik semangat gile n xsbr lak nk kawin...
hehe ....
tatau la..aura die lain macam .....

bebalik pade my e-day preparation, 30% stil incomplete
atas alasan :
 1. handboutique-DONE!!
 2. comforter-DONE!!
 ( disebab kan dah beli set katil bru, kene jugak letak comforter baru, ye x?)

skung ni dah xde sale, susah betol nk crik yg cantik n reasonable price..
btw , aku nk g plain n soft colour... xnk yg ade corak2....

 3.Kasot
kasot ni plak, in case OP ajak g outdoor photoshoot untuk banner ke, mane nak cekau kasot..pas2 ambk baju tunang seminggu awal....rasa mcm nk do sumthg b4 dat day .... masalahnye kasott kasott and kasotttttttt.....
 4. Props
even D.I.M pon props2 ni sume, stil rase mcm nk kene beli jugak...sebab sy xcreative nk buat yg    lawa2.... 

kalau anda2 semua ade idea mari la bekongsi besama saye....
ketandusan idea.. bile ckp ngn mr Chentaku, "Alaaa... b, wat simple2 je"
memang la i nk simple tp ni kan once in lifetime .. insyaAllah ...

so far skung ni, balance untuk majlis tuh nantis, means kena pay after majlis around RM 1900 ....
waaa....:(

after deposit n bla2.....
lepas ni break time kt opis, makan angin aircond jela.. hehehee...

xpe..pecaya pada rezeki Allah... insyaAllah... hope my bisnes going smooth and well.. amin



6 comments:

Aien said...

Selamat Menanti hr Pertunangan ya..:-)Salam kenal..thanks 4 following me..

Princess Feyqa said...

good luck sis! nti buat review eh after majlis eday :)

LiNda said...

hai dear...thankz sudi singgah blog linda. Selamat membuat preparation for ur eday. Linda doakan semuanya berjalan lncar ye. :)

"bella Chentaku" said...

tq dearr...:)

"bella Chentaku" said...

insyaAllah...:)

"bella Chentaku" said...

twrima kasih dear...:)