Saturday, March 30, 2013

1 month before E-day

alhamdullilah .. so far preparation for my E-day almost complete. Sekarang ni just tinggal nk bayar balance2 yang sudah di deposit kan ...

lebiy kurang 3 bulan preparation tok E-day, nanti mase B-day, mesti tah berapa lame la preparation nye... tapi terasa puas la...alhamdullilah ..

1.Baju tunang - done
2.Pelamin - done
3.Hantaran - done
4.Bilik - done
5.Candy Buffet -done
6.Catering -done
7.Props -done
8.HandBoutique -done
9.OP-done
10.MUA-done
11.Goodies -done
12.Gubah Hantaran-not yet
13.D.I.Y -not yet

DIY plak, just buat mr mustaches n ms lips je.. hehe..rasanye tu je yang mampu nak buat tok majlis tuh nanti..props plak macam "congratulation" n lain2, malas nk buat sebenarnye...

Harap2 dipermudahkan segalanye....rasa macam xsabar pon ade... boley x nak tuko E-day ke B-day terus.. heheehe.....

2 comments:

NinaAz said...

Semoga dpermudahkan sgla urusan yeaaa

Princess Feyqa said...

good luck dear! sebulan je lg tu, kena settle cpt2 :)