Tuesday, May 27, 2014

pakej candy buffet and choc fountain : kg lendu #wedding

assalamualaikum ....
hari ni nk update pakej candy buffet and choc fountain di kampung lendu, melaka.
kali ni customer memilih tema hijau.

Lokasi : Kg Lendu, Melaka
Event : Majlis Perkahwinan
Tema: Hijau Zamrud








kepada yang berminat untuk memilih kami sebagai party planner anda, boleh lah menghubungi kami di ..
wassap : 016-3914894 (Zaza)
atau di page kami:


Monday, May 19, 2014

pakej candy buffet and choc fountain : TM Cyberjaya #GITN

Assalamualaikum.. sempat juga akhir nye meng update kn blog ni. hari ni nk share pakej candy buffet and chocholate fountain. Terima kasih shishe kerana mengguna kan perkhidmatan SweetApple CandyBuffet utk majlis makan2 di office kate ye.
Lokasi : TM Cyberjaya
Tema: Pink Purple






Untuk tempahan:
Wassap : 016-3914894
zaza
LikePAge KAmi:

pakej candy buffet and choc fountain : alor gajah #birthday

Assalamualaikum... Alhamdullilah. Berjaya juga akhir nye setup candybuffet utk Adam.
Family mereka sangat baik. Siap bungkus makanan untuk kami. Terima kasih sgt2 dr kami.
Tema : soft blue
Event: birthday




Untuk tempahan pakej candy buffet and choc fountain blh wassap kami : 0163914894
Like page kami : SweetApple CandyBuffet

Tuesday, May 6, 2014

wedding Preparation : baju nikah

Alhamdullilah.. Siap juga baju nikah. Terima kasihh akk tailor. Sy puas hati dgn jahitan dan layanan. Mmg konsep simple, pastu nt nk gne utk raye,dinner and wedding, Xnk meleret2.
Since da keluar duit byk kn. So bju tu mesti la byk kli gune. Bkn skli gune je. Pada yang tengah mencari tailor baju nikah, blh la bella rekemen kn sis ni. Baik orang nye.
Lepas tu on time. Sng la berurusan dgn die.
Lokasi : bukit jalil. Tailor baju nikah bukit jalil : nurazieda daud