Thursday, September 12, 2013

CHEWABLE VITA-C PLUS 100mg A.K.A VITAMIN C SHAKLEE

Assalamualaikum... hari ni nak share sikit tentang Chewable Vita-C Plus dari Shaklee ni..
Dengan tambahan Bioflavenoids Complex, Chewable Vita-C Pluss 100 mg kini mengalami revolusi apabila menjadi suplement vitamin C yang paling lengkap di pasaran.

Kebaikan Chewable Vita C Plus 100mg :

1. Bersifat antioksidan
2.Untuk kesihatan tulang, gigi, dan gusi
3.Immune booster
4.Disyorkan bagi mereka yang sukar untuk menelan pil
5.Semulajadi tanpa pewarna, perasa, pemanis dan pengawet tambahan.
6.Tablet kecil yang mudah larut dalam mulut.
7.1 biji Chewable Vita-C Plus 100mg bersamaan dengan setengah biji oren
8.Vitamin C terbukti berkesan untuk kecantikan kulit



             Shaklee ID - 989935
             Wassap : 0163914894

Shaklee dan set JErawat

Assalamualaikum.. hari ni nak share sikit..set jerawat Shaklee yg sy ambik..berkesan..alhamdullilah...
baru je pakai sebulan... then bila makan vitamin shaklee ni nak lawas pon dah jadi teratur.. setiap hari mesti *** dlm 2, 3 sehari..kl dulu sy ni memang susah sikit nak ***, xlawas kan.. hehhh

then  bile try set Shaklee ni rase nye berbaloi sgt dengan vitamin2 ni dan HARGA die pula MAMPU DIMILIKI!!!

Set Kecantikan:

1. Vitamin B-untuk mengatasi kulit kering, mengawal jerawat dan menaikkan seri muka, ala-ala "glowing" gitu.
2. Vitamin C- meningkatkan pembentukkan kolagen, mengahalang kedutan, mencerahkan kulit dan mencegah pigmen terbentuk.
3.Vitamin E - anti penuaan, mencerahkan kulit dan membantu menghilang kan parut.

Ketiga-tiga vitamin ni merupakan vitamin wajib yang perlu anda ambil untuk mencantikkan diri dari dalam.

Jika ada budget, boleh la add on,

a. Alfafa - masalah jerawat yang teruk(mencuci dalaman badan)
b.ESP-memudarkan parut, membantu menghasilkan sel-sel kulit baru dengan cepat
c.GLA-mengurangkan jeragat

bagi yang ade masalah seperti :

i.Jerawat yang teruk - anda di galakkan mengambil Alfafa + ESP
ii.Masalah jeragat - GLA+ ESP
iii.Kulit kusan dan tak sekata - ESP


Sekiranya berminat, boleh wassap me  : 016-3914894
atau like di facebook saya : DaSweetAppleNutrisi‎
Shaklee ID - 989935
COD area kinrara, equine park, bukit jalil, alor gajah, tampin