Tuesday, August 6, 2013

Shaklee ohh Shaklee~~

assalamualaikum....
yeahh..hari sy besejarah..... hehe..
now saye dah jadik ahli shaklee yang sah

ID: 989935

for those yg nak order boleh laa drop email ye n items ye..
dan jugak sape2 yg nk beli brg murah pon boleh jugak gune ID saya ni ....

just nk share sedikit la...

Khasiat dan Kebaikan ESP 

Apa yang best sangat ESP ni yer. Jom kita tengok antara khasiat dan kebaikan yang membuatkan ramai orang jatuh cinta dengan ESP:)

  • ESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda
  • ESP membantu menghilangkan parut jerawat; parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati
  • ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih
  • ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang
  • ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster
  • ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • ESP menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda
  • dan banyak lagi.....


kalo berminat boleh laa contact sy ye .... COD pon boley...

COD area bukit jalil,kinrara,lrt stesen...

Shaklee ohh Shaklee ~~

No comments: