Friday, August 30, 2013

cantik dengan shaklee

assalamualaikum....
kat sini saya nak share sikit tentang kebaikan shaklee yang kite xtahu atau dah tahu tu boleh tahu tahu kan... hehe
sebenarnye start gune shaklee time nak tunang tu..rasa sgt berbaloi! harga pon boleh dimiliki..xmahal pon...

vitamin shaklee yang di cadang kan untuk kulit:

1.ESP-merupakan miniman protein dimana protein berfungsi untuk membina dan membaiki sel-sel kulit yang rosak dan mati.ESP Shaklee tahan 1-2 bulan,boleh diminum dan di buat masker!!

2.VITAMIN E-
  • Vitamin E Shaklee mampu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan, Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada 
  • Anti-Oksidan yang kuat. Berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang dan melambatkan pertumbuhan tumor, dan memperbaiki masalah penglihatan.
  • Kelestarian Tenaga - Meningkatkan kelestarian selsual dan tenaga dengan membekalkan oksigen lebih. Ianya umpama Viagra tau! ehem- ehem isteri sila beli kat suami masing-masing yer!
  • Memperbaiki Arthritis - meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi.
  • Menghalang keguguran - Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin dan keguguran.
  • Memperbaiki parut- Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh disapu terus ke luka untuk mengurangkan parut  
VITAMIN C-

  • Sebagai antioksidan yang melindungi kulit 
  • meransang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit
  • Menjaga kekenyalan dan kelenturan kulit
  • menghaluskan kulit
VITAMIN B-
  • Anti penuaan
  • sebagai pelembap
  • mengubati jerawat
  • mencegah pigmentasi
 Saya pengedar sah shaklee...kalo nak order atau jadi member boleh roger2 kita ya...
COD area bukit jalil,kinrara,equine,cheras,alor gajah,tampin...lain2 kawasan boleh dibincangkan....
emel kepada : twinklegurlz@yahoo.com
atau drop komen di bawah!! 
Shaklee ID-989935

 

No comments: