Wednesday, June 5, 2013

Review E-Day : Hantaran

Hantaran Checklist : 


Hantaran for Him

1.Sirih Junjung
2.Cake Secret Resipi
3.Kameja
4.Kasot - Hush Puppies
5.Set Tali Pinggang & Wallet - Alain Delon
6.Cokelat Forero Rosher
7.Cokelat dan Basikal 
8.Apam Stawberi 3D
9.Buah-buahan











Hantaran for Her

1.Sirih Junjung
2.Set Mandian Lovely Lace + Camera Samsung
3.Subang Poh Kong + Cincin Tomei
4.Cupcakes
5.Kueh Tat Bakul PAstry
6.Set Mekap Estee LAuder
7.Cake Secret Resipi








sebenar nye hantaran ni sume kitorang da siap beli pon , kene beli awal2 sebab nanti kalau beli lambat lambat takot duit gune ke tempat lain.. 
 Lepas Merisik Day, dah terus beli barang hantaran sikit2.. hehe
Kalo yang makanan untuk hantaran tuh, kitorang just pay deposit n book online je, seari atau 2 ari before E-Day baru g ambik ...
semua order dekat2 je ngn rumah dua dua pihak..so nanti senang la

decoration pihak perempuan, 100% by my mak ude..thanks you so much mak ude! i love you very2 much lah!

decoration pihak lelaki lak, 100% by mak incik tunang dan busu nya...agak touching jugak biler incik tunang cter mother die yg buat,siap beli magazine utk deco hantaran lagi... really2 appreciate it!..tengkiu so much!

hantaran utk cake, memang dua dua pihak nak perisa yg same! hehe...

Alahamdullilah, majlis pon dah tamat, terima kasih pada semua yang menbantu dan hadir... syukran ... :)


No comments: