Monday, June 17, 2013

Pinjaman PTPTN - BIASISWA PTPTN -Part 3

assalamualaikum....
pembuka kate,, yeayyy bersama lagi dalam entry biasiswa  ptptn....
harini ..alhamdullilah, got official letter from ptptn... hehe
mereka kate dah approved!!

yeaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!alhamdullilah..syukur sgt3....
usaha selama ni berbaloi... hehehee

mase lunch td, tetibe je i teringat mase sibuk2 nk apply JPA, then JPA x success...sebab slh isi borang..sediyy kan.....then, teringat kate2 ni, " kadang-kadang Allah hilangkan MATAHARI, kemudian DIA datangkan GURUH dan PETIR,puas kita menangis mencari-cari dimana MATAHARI,rupa-rupanya ALLAH mahu hadiahkan kita PELANGI" 

bila pikir2 balik, kl xde BIASISWA PTPTN ni, mayb i pon stdy ala2 kadar,asal kan pointer lepas 3,xgitu??
hehe..thank God!..seriously, today im so happy!

Big reward in my life.....mcm xsangke, i dulu biase2 je ms diploma, then, di sebab kan manusia2 yg suke sgt pandang rendah, n compare2 each other, tetibe timbul satu semagat, utk membukti kan pada mereka....

now...syukur alhamdullilah, got 1st honours, pastu terus dpt keje,mse tengah buat report las sem dah strt keje, xmengangur ...gaji pon sedap...alhamdullilah..terima kasih ya Allah, atas rezeki ini....



1 comment:

eddany @ WE said...

alhamdulillah...bestnya!!!