Thursday, May 16, 2013

2 weeks before E-Day ~~

alhamdullilah .....
2 weeks before my E-Day, all preparations almost done
yeay!!!!!!!!!!!!

now ape yg perlu mase ni adalah mendapatkan rehat yg secukupnyaa
hehe

1.Baju tunang - done
2.Pelamin - done
3.Hantaran - done
4.Bilik - done
5.Candy Buffet -done
6.Catering -done
7.Props -done
8.HandBoutique -done
9.OP-done
10.MUA-done
11.Goodies -done
12.Gubah Hantaran-done
13.D.I.Y -done

Btw, ade masalah sikit pada hantaran, konon2 nye nk kasi incik hati, kacang bepang bentok bakul,then i pon call ler org yg incas tuh, tp kite salute la, die sgt jujur dgn perniagaan nya..hehe
means, makcik tuh gtaw..kl i ambk awal takot nt kacang tuh rasa lain macam ....
alaaaa..............

sebab nye aku ingat die tahan lame, pastu makcik tuh cakap, kalo ambk 5 hari sebelum majlis takot tak tahan la rasanye, sebab die xubuh bahan awet pape mcm kat kedai...

okay laa...
tukoo plan....

so far, da ade pon back up baru untuk ganti hantaran untuk incik hati...hhehe
alhamdullilah..semua nye bejalan dengan lancar

harap2 lepas ni hubungan kami akan sentiasa mekar mewangi, cewah!! hahahaaa...n harap2 incik hati akan lebih romatntikk,tak gitu?? hhihihihiiii

6 comments:

NinaAz said...

Baguslaaaa jujur bisness. Doakan mkcik tu murh rezeki. Camat bertunang nanti yeaaaa

Princess Feyqa said...

wah dh dekat betul tu dear! good luck tau.. nti buat review eh :)

"bella Chentaku" said...

ninaaz: tengkiuu dearr
princess feyqa: insyaAllah ,,:)

orked violet @ SYA said...

ad candy buffet??? best nyeeee!!!

Tisha.azizi said...

Bole bg no contact makcik y buat bakul bepang tu x? Saya sdg mencari sbb kwn nk buat hantaran...

"bella Chentaku" said...

maaf lmbat makcik yg buat kcg bepang tuh..
Puan Minah, 03-91738677.