Saturday, March 5, 2011

25rm . . .
35rm . . . .
Murah2….bg aku da cukup murah..berbanding kt tempat au 45rm…50rm….55rm….tu bru selapis…lau kena inner dah double price! Perhh
Br je dok p anta bru dkt area uma flat aku ni….
Mkcik pertama: rm25 je…. Tp akak tkot la tebuat besar…..
Aku dlm hati: alahai…mcm akn tebesar je tgok tudung da thu..tp xpelah 25rm je….
Mkck ke2: slu akak ambk rm35 je…lau kurung biase rm 25rm…
Aku dlm hati: ok kot..muke akak ni cm penuh yakin jerk!

So kesimpulan nye mula la experiment aku ke atas kedua2 kain ku ituh!
Sem lepas anta bju kt mkck housemte…die ambk 25rm je tok moden….well skung da xdok uma tuh…payah la nk kontek ng c gadis berkulit putih gebu tuh!
Kena tgu 2 weeks bju tuh siap….lepas tuh br la ak akn plh yg mne..lau 2 2 x ok ana crik laen!
Kt uma ku ni ade 2 elai stok yg  lom tejhit.kna tgu result akak2 tuh dlu!
Mg gle kurung moden lahh skung ni wey…aduhai…
Aku mg sgt xksh…asal kejahitan tuh x sama nilai ngn kt tmp aku…kt cni mg sgt murah! Suke gler shpg sni…bg crdt kt tukang2 jht cni…waa caya sama luuu lahhh!!!!!


No comments: